Kundeudtalelser

Jeg oplever Preben som kreativ, løsningsorienteret, teknisk kompetent og behagelig. Jeg handler bl.a. større staldinventarer, reservedele og specielle løsninger til f.eks. fodring.

Anders Riis Hobbylandmand, Rettrup

Kundeudtalelser

Mine grise går ude hele året. Jeg køber hytter til min produktion hos PC Maskiner i Danmark, og jeg er ”godt fornøyd” med kvaliteten. De fungere fint, er solide og holdbare og nemme at flytte rundt på, hvilket er vigtigt, fordi grisene går både i skoven og på engen. Jeg skal for øvrigt snart have bestilt nogle flere hytter

Kristian Sandem producent af økologiske frilandsgrise ved Moss i Norge

Kundeudtalelser

Jeg bruger dagligt min ridebaneplaner, der er udviklet og produceret af PC Maskiner. Den er effektiv og nem at indstille. Jeg vil helt sikkert gerne handle der igen

Benn ejer af Ridecenteret Stald RH i Bramming

Kalvehytter i mange forskellige størrelser

PC Maskiners kalvehytter giver rig mulighed for løbende udvidelse af kalveopdræt. Kalve hytter til flere kalve er produceret i kraftige 18 mm vandfaste krydsfinerplader og belagt med en speciel film for at øge holdbarheden af kalvehytterne. Taget på kalvehytter er galvaniseret stål, hvilket såvel som de andre materialer sikrer en lang levetid.

Les mer

Populær model med god arbejdshøjde

Vi tilbyder et bredt udvalg af kalvehytter i flere størrelser. Fælles for alle vore modeller er rundbuetaget, som er stærkt og giver god arbejdshøjde i hytten.

Hytterne er udført i kraftig 18 millimeter finérplade, som har en meget lang levetid. Taget er et galvaniseret stålbuetag

Les mer

Salg i Danmark, Norge & Sverige

Vi er et stærkt hold medarbejdere med mange års erfaring, der siden starten af 2005 har haft kundekontakt i øjenhøjde. Frontfigur er indehaver Preben Christensen, der altid har haft en glødende interesse for mekanik. Kombineret med en evne til at være løsningsorienteret og tænke ud af boksen, danner det baggrunden for, at vores kunder vender tilbage igen og igen – og anbefaler os til nye kunder. Mange af maskinerne har vi udviklet i samarbejde med kunder. Derfor ved vi præcis, hvad der fungerer.

 

Landbrugsmaskiner efter dine behov

Hos PC Maskiner tilbyder vi et stort udvalg af både brugte og nye maskiner til landbrug. Vores landbrugsmaskiner til salg kommer fra et stort sortiment af leverandører, og der er mulighed for at skræddersy en individuel aftale for dine nye gødningsspredere, plove og andre landbrugsmaskiner. Hvis vi ikke har den maskine på lager, du har brug for, bestiller vi den hjem til dig hurtigst muligt.

Lad os ringe dig op, så vi sammen kan finde den bedste løsning

Preben Christensen Direktør & indehaver