Landbrugsmaskiner​

​Vi forhandler mange forskellige maskiner fra blandt andet

Landbrugsmaskiner efter dine behov

Hos PC Maskiner tilbyder vi et stort udvalg af både brugte og nye maskiner til landbrug. Vores landbrugsmaskiner til salg kommer fra et stort sortiment af leverandører, og der er mulighed for at skræddersy en individuel aftale for dine nye gødningsspredere, plove og andre landbrugsmaskiner. Hvis vi ikke har den maskine på lager, du har brug for, bestiller vi den hjem til dig hurtigst muligt.

Købet af landbrugsmaskinen kan skabe spørgsmål, og det er en god ide at vide om dine maskiner til landbrug skal leveres eller du selv afhenter landbrugsmaskinen – næsten alt er muligt når du vælger Preben Christensen Staldinventar & Landbrugsmaskiner som samarbejdspartner.

Vi har derudover også mulighed for at sælge landbrugsmaskiner til andre land, deriblandt; Norge, Sverige og Polen.

Nye landbrugsmaskiner leveres enten klargjort fra fabrikken, eller fra vores værksted ved Skive, Jylland, hvor vi også har et stort udvalg af landbrugsmaskiner til salg, der allerede er klar til levering. Det er også på vores værksted der udføres service og garanti på maskinerne til landbrug. Vi arbejder altid i tæt samarbejde med vores leverandøres serviceafdeling for at løse opgaverne bedst muligt.

PC Maskiner leverer en konkurrencedygtig pris, og vi kan altid snakke om prisen – besøg os lige syd for Skive, Jylland og lad os få en snak om den landbrugsmaskine du har i tankerne. Vi har både små og store landbrugsmaskiner i vores sortiment. Du er derudover også altid velkommen til at kontakte os via. mail eller telefon.

Se alle vores leverandører ovenfor og se også vores store udvalg af brugte landbrugsmaskiner her.

Gødningsspreder til en god pris

Lige nu har vi stort udsalg på Bøgballe gødningsspreder. Gødningssprederen er en af de bedste på markedet - Bøgballe L2 plus. Bøgballe gødningsspreder er en kvalitetsgødningsspreder, til alsidig arbejde i marken. Kontakt os og høre mere om pris og tilbud på gødningssprederen.

Kontakt os​

Hvad drejer det sig om? *

 
Momsregistreret (Kun lande udenfor EU)

Samlet eller usamlet (Kun gældende for div. hytter)

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​​

PC Maskiner

Tingvej 6

7800 Skive

CVR: 39714078

Telefon: (+45) 97 54 40 53

E-mail: mail@pcmaskiner.dk