​Grise​hytter til udegående- og frilandsgrise

Salg af grisehuse og farehytter af bedste kvalitet til hele norden

Grisehytter (også kaldet svinehytter) er den ideelle løsning til hold af udegående grise og frilandsgrise. Hytterne giver grisene mulighed for læ og de optimale foderforhold på trods af, at grisene er udegående døgnet rundt. Grisehuse og svinehytter har en utrolig holdbarhed, og materialerne er altid højeste kvalitet, så en grise hytte står på marken selv efter 10 år.

Udover at bruges som almindelige svinehytter, kan grisehusene også bruges som farehytter. Vi har flere forskellige grisehytter til salg, og nedenfor ses udvalget af farehytter og drægtighedshytter - klik på billederne og læs mere om de enkelte hytter til grise.

Alle vores nye grisehytter kan leveres med og uden isolering i gavlen, og det er derfor muligt for den enkelte at skræddersy hytter til frilandsgrise eller udegående grise præcist som det ønskes. Kontakt os blot og få en uforpligtende snak om din nye grisehytte.

Vi har salg af grisehytter og farehytter til hele Danmark og resten af norden. Køb svinehytter hos PC Maskiner og du vil sikre, at grisene har de bedste forhold.

Læs også om Spøttrup Hytten – vores prisvindende husdyrhytte.

Klik på billedet nedenfor for at se vores nye brochure

Kontakt os​

Hvad drejer det sig om? *

 
Momsregistreret (Kun lande udenfor EU)

Samlet eller usamlet (Kun gældende for div. hytter)

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​​

PC Maskiner

Tingvej 6

7800 Skive

CVR: 39714078

Telefon: (+45) 97 54 40 53

E-mail: mail@pcmaskiner.dk