Kalvehytter i mange forskellige størrelser

Kombinerbar kalve hytter til udendørs hold af kalve

PC Maskiners kalvehytter giver rig mulighed for løbende udvidelse af kalveopdræt. Kalve hytter til flere kalve er produceret i kraftige 18 mm vandfaste krydsfinerplader og belagt med en speciel film for at øge holdbarheden af kalvehytterne. Taget på kalvehytter er galvaniseret stål, hvilket såvel som de andre materialer sikrer en lang levetid.

Kalvehytterne kan kombineres med en lang række tilbehør, og det er derfor muligt, at få et skræddersyet tilbud på den kalvehytte og det tilbehør du har behov for. ​Dermed er indretnings mulighederne store; hytten kan indrettes som kalvehytte til flere med bokse og mælkeskål eller som udendørs kalveboks og læskur. Ved brug som læskur forstærkes fronthjørnerne. Som ekstra udstyr til kalvehytter kan der blandt andet nævnes; låge til front, foderspande, skillevægselement med låge, hjulsæt for transport, hø-hække og vandkopper.

Vores fælles kalvehytter kan også anvendes til får, geder, heste og andre mindre husdyr, og er derudover flytbar.

Se vores to kalvehytter til salg nedenfor og kontakt os for pris samt leveringsaftale. Hvis du har specielle behov til indretningen af din kalvehytte, er du velkommen til at kontakte os via. formularen til højre.

Se også vores universal hytter til alle slags dyr her.

Kontakt os​

Hvad drejer det sig om? *

 
Momsregistreret (Kun lande udenfor EU)

Samlet eller usamlet (Kun gældende for div. hytter)

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os​​

PC Maskiner

Tingvej 6

7800 Skive

CVR: 39714078

Telefon: (+45) 97 54 40 53

E-mail: mail@pcmaskiner.dk