Baneplaner og ridebane harve til ATV og traktor

Hos os sælges et mindre udvalg af kvalitets baneplanere. Når baner og grus skal harves, er en baneplaner helt uundværlig. Derudover er en baneplaner til ridebane og som ridebaneudstyr en nødvendighed for at undgå et nedtrådt hovslag eller store huller. Baneplanerne fås til ATV, have-traktor og traktor samt i to forskellige udgaver – vi sælger dermed baneplaner og harver til ridebaner til ethvert formål.

Vores baneplaner og ridebane harver er i højeste kvalitet, og hvis du oplever problemer, har vi på eget værksted mulighed for at yde service og hjælpe dig med din harve. Se hvilke baneplanere og harver til ridebaner vi sælger nedenfor

Vejhøvl til små og store veje

Specialproduceret udvalg af kvalitets vejhøvle. Hos PC Maskiner har vi selv stået for at udvikle og producere den velkendte Eminent Pro vejhøvl.

Dette er en billig vejhøvl i absolut højeste kvalitet. Du finder både store og små vejhøvle i vores udvalg, og der findes både nogle der kan spændes efter ATV, have-traktorer og almindelige traktorer.

Kundeudtalelser

Jeg bruger dagligt min ridebaneplaner, der er udviklet og produceret af PC Maskiner. Den er effektiv og nem at indstille. Jeg vil helt sikkert gerne handle der igen.
- Benno Rosenmeier
Indehaver af ridecenteret Stald RH i Bramming

Ring til Preben på tlf. (+45) 97 54 40 53 eller udfyld vores formular, så vender vi hurtigt tilbage

Preben ChristensenDirektør & indehaver