Udforsk alle vores grisehytter

Herunder kan du se vores store udvalg af grisehytter. Vi har udviklet mange forskellige modeller og et stort udvalg af tilbehør, der egner sig til brug for frilandsgrise og økologiske grise.

Vi har mere end 15 års erfaring med udvikling af udestalde og inventar til dyr, og derfor er du sikret et solidt og holdbart produkt, når du køber hytter til grise her på siden.Grisehytter med flere tilpasningsmuligheder

Søger du en solid, rummelig og praktisk grisehytte, som gør hverdagen nemmere for alle? Her på siden kan du gå på opdagelse i vores udvalg af grisehytter, som vi har designet med henblik på at skabe de bedste forudsætninger for både dyr og dyrepasser. Ved mange af vores modeller er der mulighed for separat grisehule med udvendig lukning og gasvarmesæt, hvilket er perfekt til dig, der gerne vil gøre noget ekstra for grisens komfort. Vores populære farehytter kan tilpasses med forgård, gitterdør, isoleret pladedør, elvarme og meget mere praktisk udstyr. Da vi forhandler et bredt udvalg af grisehytter, har du rig mulighed for at finde en model i den helt rigtige størrelse til netop dine grise.

Grisehytter og kvalitetstilbehør til grise og søer

Vi har alt til grisene, der fortjener intet mindre end det bedste. Hos os finder du blandt andet grisehytter, foderautomater, vandtanke og galvaniserede foder- og vandtrug. Vi har også specialfremstillet vores egne drægtighedshytter og ammesoforgårde til søer. Desuden forhandler vi smarte transportkasser, som egner sig perfekt til fragt af foder, halm, hø og små dyr. Søger du en ny skydelåge, en vinterstrimmel eller andet tilbehør til grisehytten, så har vi med stor sandsynlighed det, du drømmer om. Hvis du ønsker at bestille en af vores grisehytter, så kan du ringe på tlf. +45 97 54 40 53 eller skrive en mail på mail@pcmaskiner.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Preben ChristensenDirektør & indehaver