Landbrugsmaskiner efter dine behov

Hos PC Maskiner tilbyder vi et stort udvalg af både brugte og nye maskiner til landbrug.

Vores landbrugsmaskiner til salg kommer fra et stort sortiment af leverandører, og der er mulighed for at skræddersy en individuel aftale for dine nye gødningsspredere, plove og andre landbrugsmaskiner. Hvis vi ikke har den maskine på lager, du har brug for, bestiller vi den hjem til dig hurtigst muligt.

Længere nede på siden kan du finde en oversigt over vores fine brugte maskiner.

Desuden forhandler vi nye maskiner fra følgende brands:

Bogballe | Baastrup | Fransgård | Hauer | Kongskilde | KT Maskiner | MO implements | Saphir

Købet af landbrugsmaskinen kan skabe spørgsmål, og det er en god ide at vide om dine maskiner til landbrug skal leveres eller du selv afhenter landbrugsmaskinen – næsten alt er muligt, når du vælger Preben Christensen Staldinventar & Landbrugsmaskiner som samarbejdspartner.

Vi har derudover også mulighed for at sælge landbrugsmaskiner til andre land, deriblandt; Norge, Sverige og Polen.

Nye landbrugsmaskiner leveres enten klargjort fra fabrikken, eller fra vores værksted ved Skive, Jylland, hvor vi også har et stort udvalg af landbrugsmaskiner til salg, der allerede er klar til levering. Det er også på vores værksted der udføres service og garanti på maskinerne til landbrug. Vi arbejder altid i tæt samarbejde med vores leverandøres serviceafdeling for at løse opgaverne bedst muligt.

PC Maskiner leverer en konkurrencedygtig pris, og vi kan altid snakke om prisen – besøg os lige syd for Skive, Jylland, og lad os få en snak om den landbrugsmaskine du har i tankerne. Vi har både små og store landbrugsmaskiner i vores sortiment. Du er derudover også altid velkommen til at kontakte os via. mail eller telefon.

Brugte landbrugsmaskiner og enkelte nye maskiner til landbrug

Her på siden finder du det store udvalg af brugte landbrugsmaskiner. En brugt maskine købt hos os kan være af både nyere og ældre model, men en ting der er sikkert, er at vores brugs landbrugsmaskiner til salg er af høj kvalitet og med masser af levetid endnu. De brugte maskiner er fra mange forskellige producenter, og der er alt fra harver til plæneklippere.

Selvom det hovedsageligt er brugte landbrugsmaskiner du finder her på siden, er der også en mindre udvalg af nye- og udstillings maskiner som alle sælges til fordelagtige priser. Se alle maskinerne nedenfor og udfold menuen for at se de enkelte produkter.