Staldinventar til køer, grise og andre husdyr

PC Maskiner v/ Preben Christensen – Staldinventar løsninger i absolut bedste kvalitet.

Hos PC Maskiner er fremstillingen af staldinventar et af vores store ekspertise områder, og vi har på eget værksted i mere end 15 år udført ordrer på Preben Christensen staldinventar. Alle vores ordrer på staldinventar udføres med præcision og grundighed, lige meget om det er til grise, køer eller andre husdyr.

Når staldinventaret er sammensvejset, kommer det til galvanisering, hvorefter det samles inden det leveres til vores kunder. Vi er desuden behjælpelig med opsætningen, ligesom det er muligt at få alt indhold og tilbehør til stalden hos os, hvad enten det er frostfri vandløsninger, drikkekar, foderautomater, måtter, beslag og alt det andet der er brug for, for at have en komplet udstyret stald.

Preben Christensen staldinventar er kendetegnet ved at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten. Og det er ligegyldigt om det er staldinventar til svin, køer eller andre husdyr – vi leverer staldinventar i topklasse. Det er vigtigt for os at kunderne for den bedste løsning til deres stald og vi sætter en ære i at levere ordenlige resultater, og det har vi tænkt os at blive ved med.

Herunder er der billeder fra flere af vores gode løsninger.